5 redenen om een DJ te boeken

Door het boeken van een DJ heb je altijd een goede sfeer door de juiste muziekkeuze 

Je bent vast een keer op een feest geweest waarvan je dacht, sh*t he, wat een muziek. De mensen waren leuk, de locatie was mooi, maar de muziek was waardeloos. Laat dit jou niet gebeuren.

Door een DJ te boeken is er altijd een goede sfeer tijdens het feest, omdat een goede DJ de sfeer weet te maken en aanvoelt wat de juiste muziekkeuze is. Op deze manier vermaak jij je gasten met goede muziek en is er tijdens het feest een goede sfeer aanwezig. Van te voren kun je met de DJ bespreken wat jouw wensen en behoeftes zijn en wat jij van je feest wilt maken. Samen zorgen we voor een fantastisch en onvergetelijk feest.

Een DJ bezorgt jou en je gasten een onvergetelijke avond

Tijdens jouw feest is door het boeken van een DJ altijd de lekkerste muziek voor jou en je gasten aanwezig. Op jouw feest kunnen wij heel veel verschillende muziekgenres verzorgen. Vooraf bespreek je met de DJ wat je allemaal op je feest wilt hebben en wat je van de DJ verwacht.

Bekijk hier onze DJ’s

Een DJ straalt professionaliteit uit

Door op het feest een DJ te boeken worden de gasten vermaakt en blijft de dansvloer niet leeg. Onze DJ’s weten een feest compleet te maken. Steeds meer mensen huren een DJ om het feest onvergetelijk te maken. De gasten zien een DJ als een professional en zullen zich daarom geen zorgen maken over de muziek. Ook zullen ze zich vermaken. Hierdoor wordt jouw feest een waar succes.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise- Trouwfeest

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Liefs Bart & Merel- Huwelijksfeest Utrecht 

Een DJ boeken scheelt stress

Door een DJ te boeken neem je bij jezelf de zorgen weg over de kwaliteit van de muziek die tijdens het feest aanwezig zal zijn. Van te voren wordt met de DJ besproken hoe jij wilt dat je feest eruit komt te zien. Er zijn heel veel verschillende muziekgenres die wij kunnen verzorgen op jouw feest. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij een fantastisch en onvergetelijk feest zult gaan hebben.

Een DJ boeken is snel en eenvoudig te regelen

Tegenwoordig is een DJ snel en eenvoudig te regelen. Een DJ heeft zoveel voordelen en neemt de zorgen over de muziek op jouw feest volledig weg. Er is een mogelijkheid om van te voren met de DJ te bespreken wat voor muziek jij op je feest wilt en wat je nog meer van de DJ verwacht.

MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren is geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.