DJ HUREN VOOR EEN

BEDRIJFSEVENEMENT

DJ HUREN VOOR EEN BEDRIJFSFEEST

Binnenkort een bedrijfsfeest maar nog geen DJ? DJ’s Entertainment heeft veel ervaring met het draaien op bedrijfsevenementen, van netwerkfeesten tot personeelsfeesten. Wij creëren een gezellige, formele of informele swingende dansvloer. Samen genieten van een succesvolle bijeenkomst en daarbij een positieve indruk achterlaten bij werknemers en collega’s. Dat krijg je als je een DJ boekt bij DJ’s Entertainment.

 • DJ huren voor een bedrijfsfeest
 • Latin DJ huren voor een bedrijfsfeest
 • R&B DJ huren voor een bedrijfsfeest
 • Hip Hop DJ huren voor bedrijfsfeest
 • Reaggeton DJ huren voor bedrijfsfeest
 • House DJ huren voor een bedrijfsfeest

HET BEDRIJFSFEEST COMPLEET GEREGELD

DIRECT ONLINE TE BOEKEN

PROFESSIONELE DJ'S

COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD

ALLEEN DE 

BESTE MUZIEK

DJ HUREN VOOR

ELKE GELEGENHEID

 • DIRECT ONLINE TE BOEKEN
 • PROFESSIONELE EN ERVAREN DJ'S
 • COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD
 • ALLEEN DE BESTE MUZIEK
 • WENSEN VOORAF BESPREKEN

PROFESSIONELE

DJ HUREN

Onze DJ’s komen op bedrijfslocaties op het afgesproken tijdstip. Van te voren zijn de DJ’s goed geïnformeerd over de muziekstijlen en over het doel van het van het feest. Een DJ speelt een belangrijke rol om het bedrijfsfeest compleet te maken. Daarom werken wij alleen met professionele DJ’s met ervaring.

DJ HUREN OP MAAT

Samen bespreken we het bedrijfsfeest van te voren. Wat is het doel van het feest? Wat voor personen komen er op het bedrijfsfeest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben op het bedrijfsfeest? Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, een Latin DJ, een House DJ, een R&B DJ het is allemaal mogelijk bij DJ”s Entertainment. Wij verzorgen een professionele DJ. Samen met jou worden de wensen vooraf besproken om een onvergetelijk feest te geven.

DJ HUREN MET

GELUIDSSET

Heb je op locatie geen professionele geluidsinstallatie? Geen probleem. DJ’s Entertainment kan een complete geluidsinstallatie verzorgen met draaitafel en alle bijbehorende apparatuur. Op deze manier heb je alles in één keer op een professionele manier geregeld.

DIRECT EEN DJ

HUREN

Huur direct een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd.
DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

JOUW WENSEN

STAAN CENTRAAL

Heb je alleen een top DJ nodig zonder apparatuur? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Heb je een Top DJ nodig met geluid nodig? Ook dit is mogelijk. Wij kunnen geluid verzorgen van verschillende geluidsniveaus. Het is afhankelijk van het aantal personen dat aanwezig zal zijn op het feest. Wij informeren je graag verder naar onze flexibele mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een DJ met geluidsset op maat