DJ HUREN VOOR EEN

VERJAARDAGSFEEST

DJ HUREN OP JOUW VERJAARDAGSFEEST

Wil je een verjaardagsfeest geven om niet meer te vergeten? Onze DJ’s zijn Urban Exclusive.
De lekkerste Urban Beats op je verjaardagsfeest? Boek dan een DJ online via DJ’s Entertainment. Wij hebben de meest exclusieve DJ’s op het gebied van Urban, Latin, R&B, Bubbling en Reaggeton. De lekkerste verjaardagfeest geven? Met één van onze DJ’s haal je het complete feest in huis.

JOUW VERJAARDAG COMPLEET GEREGELD

DIRECT ONLINE TE BOEKEN

PROFESSIONELE DJ'S

COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD

ALLEEN DE 

BESTE MUZIEK

DJ HUREN VOOR

ELKE GELEGENHEID

  • DIRECT ONLINE TE BOEKEN
  • PROFESSIONELE EN ERVAREN DJ'S
  • COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD
  • ALLEEN DE BESTE MUZIEK
  • WENSEN VOORAF BESPREKEN

DJ HUREN MET 

GELUIDSSET

Maak het verjaardagsfeest compleet met een goede DJ en een goede geluidsinstallatie. Het hebben van goed apparatuur is cruciaal om met je gasten een goed feest te verzorgen. DJ’s Entertainment verzorgt een DJ met professionele DJ apparatuur. Het totale plaatje voor een knallend feest in één keer goed geregeld. Boksen, geluidsinstallatie, draaitafel, de beste hits, wij verzorgen het allemaal.

DJ HUREN VOOR EEN VERJAARDAG

MAAK JOUW VERJAARDAGSFEEST

COMPLEET MET EEN DJ

Wil je een top feest geven? Boek dan direct een DJ online.
Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, Latin DJ, House DJ, R&B DJ, het is allemaal mogelijk bij DJ's Entertainment. Wij verzorgen een professionele DJ. Naast een DJ verzorgen wij ook alle apparatuur, zodat het feest direct los kan.

DJ HUREN VOOR

JOUW SWEET 16

16 word je maar één keer. Een knallende Sweet 16 Party hoort hier natuurlijk bij. Ben jij op zoek naar een Latin DJ, R&B/HipHop DJ, Reaggeton DJ of een Urban DJ? Dan ben je bij DJ’s Entertainment aan het juiste adres. Wij hebben alle facetten in huis om een knallende Sweet 16 Party samen met jou te geven.

DJ HUREN VOOR

JE 18E VERJAARDAG

Je 18e verjaardag is één om nooit meer te vergeten. Samen met DJ’s Entertainment geef jij een verjaardagsfeest om niet meer te vergeten. Onze ervaren DJ’s zullen de gasten prima vermaken. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact.

René & Batoel

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

JOUW WENSEN

STAAN CENTRAAL

Heb je alleen een top DJ nodig zonder apparatuur? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Heb je een Top DJ nodig met geluid nodig? Ook dit is mogelijk. Wij kunnen geluid verzorgen van verschillende geluidsniveaus. Het is afhankelijk van het aantal personen dat aanwezig zal zijn op het feest. Wij informeren je graag verder naar onze flexibele mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een DJ met geluidsset op maat