DJ huren voor een Sweet 18

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – House – Afro - Future Dancehall - Moombahton

DJ huren voor je SWEET 18

18 word je maar één keer. Een knallende Sweet 18 Party hoort hier natuurlijk bij. Ben jij opzoek naar een Latin DJ, R&B/HipHop DJ, Reaggeton DJ of een Urban DJ? Dan ben je bij DJ’s Entertainment aan het juiste adres. Wij hebben alle facetten in huis om een knallende Sweet 18 Party samen met jou te geven.

Wat voor een Sweet 18 verjaardagfeest wil je geven?

  •  Nederlandstalige HipHop Beats
  • R&B Bubbling verjaardagfeest
  • Reaggeton verjaardagfeest
  • Latin verjaardagfeest
  • Hip Hop verjaardagfeest

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Samen met DJ’s Entertainment geef jij een feest om niet meer te vergeten. Onze ervaren DJ’s zullen de gasten prima vermaken. DJ’s Entertaintment heeft ervaring met het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

GEEF EEN KNALLENDE SWEET 18 PARTY

Voor de heetste Urban Hits moet je bij ons zijn. Vooraf worden je wensen duidelijk besproken. Wat voor een feest ga je geven? Wat is de locatie van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben? Zijn er nog bijzonderheden aan het feest?

Wij zijn flexibel ingesteld en verzorgen samen met jou een knallende Sweet 18 verjaardagfeest. Wij komen op locatie voor een knallend feest.

Wil je een top feest geven voor je 18e verjaardag? Boek dan direct een DJ online. Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, Latin DJ, House DJ, R&B DJ het is allemaal mogelijk bij DJ”s Entertaintment. Wij verzorgen een professionele DJ. Naast een DJ verzorgen wij ook alle apparatuur, zodat het feest direct los kan.

Het totale plaatje voor een knallend feest in één keer goed geregeld. Boksen, geluidsinstallatie, draaitafel, de beste hits, wij verzorgen het allemaal.

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

Vrijblijvend contact

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.