DJ HUREN VOOR

EEN TROUWFEEST

R&B/HipHOP/Latin/Reggaeton DJ HUREN BRUILOFTFEEST

Was jij ook in de 80s en de 90s te vinden op de R&B/HipHop feesten en wil je deze tijden weer beleven op de dag van je leven? Een trouwerij is één van de mooiste dagen van je leven. Een knallend feest of een een iets rustiger feestje hoort hierbij. Een DJ maakt een trouwerij tot een onvergetelijke dag met de lekkerste muziek.

Wij kunnen de volgende muziekstijlen verzorgen om de trouwdag onvergetelijk te maken.

  • Latin DJ huren voor op de bruiloft
  • R&B/ Hip Hop DJ huren voor op de bruiloft
  • Reggaeton DJ huren voor op de bruiloft
  • 80s/90s HipHop Bruiloft DJ

Wij zijn ervaren met het optreden op bruiloften. Onze DJ zijn Urban Exclusive. De lekkerste Urban muziek op de trouwerij? Boek dan een DJ online bij DJ’s entertainment.

JOUW WENSEN STAAN CENTRAAL

RUIM VOORAF KENNIS MAKEN MET DE DJ

VERZOEKNUMMERS VOOR DE AVOND ZELF

COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD

ALLEEN DE 

BESTE MUZIEK

DJ HUREN VOOR

EEN BRUILOFT

  • RUIM VAN TE VOREN KENNIS MAKEN MET DE DJ
  • PROFESSIONELE EN ERVAREN DJ'S
  • COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD
  • ALLEEN DE BESTE MUZIEK
  • WENSEN VOORAF BESPREKEN
  • R&B/LATIN/HipHop/REGAETON MUZIEK

DJ HUREN VOOR HET TROUWFEEST

Een DJ doet meer dan muziek draaien. Het aanvullen van de sfeer en het draaien van de juiste muziek maakt het huwelijksfeest tot een onvergetelijk feest. Samen met jou bespreken we het feest van de voren. Wat zijn jouw wensen? Wat is voor jou het belangrijkste? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben op het huwelijksfeest? Samen met jou worden de wensen vooraf besproken om een onvergetelijk huwelijksfeest te geven.

MAAK HET TROUWFEEST

COMPLEET MET EEN DJ met GELUIDSSET

Maak het bruiloftsfeest compleet met een DJ, een DJ Booth en een goede geluidsinstallatie. Het hebben van professioneel apparatuur is cruciaal om voor de gasten een goed trouwfeest te verzorgen. DJ’s Entertainment verzorgt een DJ, met professionele DJ apparatuur, licht en geluid. Het totale plaatje voor een knallend trouwfeest in één keer goed geregeld. DJ Booth, geluidsinstallatie, draaitafel, de beste hits, wij verzorgen het allemaal.

LATIN DJ HUREN

VOOR EEN TROUWFEEST

Latin muziek is muziek met passie. Alleen de beste Latin DJ’s maken een Latin feestje compleet waar heerlijk wordt gedanst. Wil je een onvergetelijk huwelijksfeest met alleen maar de lekkerste Latin muziek. Ook een Latin Dj huren doe je bij DJ’s Entertaintment. Bespreek direct de mogelijkheden voor een Latin DJ voor het huwelijksfeest.

R&B/HIP HOP DJ HUREN VOOR DE TROUWERIJ

Lekkere R&B/HipHop muziek op de trouwerij? Dan mag een goede R&B DJ natuurlijk niet ontbreken. Je wilt een feest geven met alleen de beste R&B/HipHop muziek? Huur dan een DJ en je gasten gaan totaal uit hun dak. R&B/HipHop DJ huren doe je simpel online. Huur direct een DJ naar keuze. 

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

HET TOTALE PLAATJE 

VOOR EEN ONVERGELIJK TROUWFEEST 

Een trouwfeest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren is geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Liefs Bart & Merel- Huwelijksfeest Utrecht 

Een onvergetelijk huwelijksfeest geven?

Boek één van onze ervaren DJ's en maak het feest compleet. 

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.