DJ HUREN 18e VERJAARDAG

Op zoek naar een professionele DJ voor op je 18e verjaardagsfeest? Lees snel verder

DJ HUREN VOOR JE 18e VERJAARDAG

18 word je maar één keer. Een knallende verjaardagsparty hoort hier natuurlijk bij. Ben jij op zoek naar een Latin DJ, R&B/HipHop DJ, Reaggeton DJ of een Urban DJ? Dan ben je bij DJ’s Entertainment aan het juiste adres. Wij hebben alle facetten in huis om een knallend verjaardagsfeest te verzorgen.

DJ HUREN BIJ DJSENTERTAINMENT

HUUR EEN DJ

Wil je een top feest geven? Boek dan direct een DJ online. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken.

DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van DJ’s is het ook mogelijk om te kiezen om een DJ te boeken met een complete geluidsset.

CONTACT

Weet u al wat u wilt en vraagt u zich af of wij het u kunnen bieden, neem dan nu contact op! Ook voor andere vragen en opmerkingen zijn we bereikbaar.

NU EEN DJ BOEKEN 

VOOR JE 18e VERJAARDAG

R&B BUBBLING, REGGAETON, LATIN, HIP HOP

DJ BOEKEN VOOR

JE 18E VERJAARDAG

  • Professionele DJ
  • De beste muziek
  • Wensen vooraf bespreken
  • Direct online te boeken
  • Deejay garantie (bij ziekte een professionele vervangende deejay)

JE 18e VERJAARDAG VIEREN MET EEN DJ

Wil je een top feest geven waar je bezoekers nog lang over na gaan praten? Boek dan direct een DJ online. Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, Latin DJ, House DJ, R&B DJ het is allemaal mogelijk bij DJ’s Entertaintment. Wij verzorgen een professionele DJ. Naast een DJ verzorgen wij ook alle apparatuur, zodat het feest direct los kan.

Het totale plaatje voor een knallend feest in één keer goed geregeld. Boksen, geluidsinstallatie, draaitafel, de beste hits, wij verzorgen het allemaal.

Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact.

René en Batoel

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

VRIJBLIJVEND CONTACT

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.