DJ HUREN IN AMSTERDAM

DJ HUREN AMSTERDAM

Ben je van plan een knallend feest te organiseren in Amsterdam? Dan ben je bij Dj’s Entertainment aan het juiste adres is! Wij weten als geen ander hoe de DJ het feest tot een onvergetelijk feest maakt. In overleg is er voor iedere gelegenheid een duidelijk programma op te stellen, of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest of een ander feest.

DIRECT EEN DJ BOEKEN IN AMSTERDAM

HUUR EEN DJ

Wil je een top feest geven? Boek dan direct een DJ online. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken. Maak kennis met onze DJ's.

DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van DJ’s is het ook mogelijk om te kiezen om een DJ te boeken met een complete geluidsset.  Op deze manier is het feest direct goed geregeld

CONTACT

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd.

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

HUUR EEN DJ

IN AMSTERDAM

DJ huren voor een top feest in Amsterdam is zo geregeld. Wil je knallend feest geven of wil je een bedrijfsfeest geven waar de gasten heerlijk worden vermaakt met een goede DJ. Bij DJ’s Entertainment is het mogelijk een DJ te huren voor het verzorgen van een Top feest.

  • DJ huren voor een bedrijfsfeest
  • DJ huren voor een trouwerij
  • DJ Huren voor een winkelopening
  • DJ huren voor een verjaardagsfeest
  • DJ huren voor een sweet 18 party

DJ HUREN MET

GELUID EN LICHT

Ga je een feestje geven in G en heb je nog een DJ, licht en geluid nodig? Dan is deze show er voor jou!

Dit is een show met een goede DJ, trendy DJ meubel, een een complete geluidsset van professioneel geluid (tot 4 kw). Dit is goed om een feest te geven van ongeveer 600 personen. Deze set is zeer geschikt voor verjaardagsfeesten, tuinfeesten, bedrijfsfeestjes en kinderfeestjes



MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ HUREN IN AMSTERDAM VOOR EEN KNALLEND FEEST

Wil je een top feest geven in Amsterdam? Boek dan direct een DJ om je feest compleet te maken. Een DJ doet meer dan muziek draaien. Het aanvullen van de sfeer en het draaien van de juiste muziek maakt een feest tot een onvergetelijke ervaring. Samen met jou bespreken we het feest van de voren. Wat is je doel van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben op het feest? Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, Latin DJ, House DJ, R&B DJ het is allemaal mogelijk bij DJ’s Entertainment. Wij verzorgen een professionele DJ.
Samen met jou worden de wensen vooraf besproken om een onvergetelijk feest te geven

MAAK HET FEEST COMPLEET

DE DJ’S ZIJN ER IN VERSCHILLENDE SPECIALISATIES

Kies de DJ die past bij het feest. Wil je een Latin DJ, R&B DJ, House DJ, HipHop DJ, Reaggeton DJ of juist een echte allround DJ? Alles is mogelijk bij DJ’s Entertainment. Samen met jou worden de wensen vooraf besproken om een onvergetelijk feest te geven.

Een goede DJ huren betekent een goed feest.

Onze DJ’s zijn Urban Exclusive. De lekkerste Urban Beats op je bedrijfsfeest? Boek dan een DJ online.