DJ HUREN BRUGKLASFEEST

Op zoek naar een professionele DJ voor jullie brugklasfeest? Lees snel verder

DJ HUREN VOOR EEN BRUGKLASFEEST

Er is een nieuwe fase in jullie leven aangekomen. Een nieuwe school, nieuwe klasgenoten, een nieuwe omgeving en nieuwe leraren. De brugklas is altijd even wennen. In de eerste weken is daarom een brugklasfeest wel een goede manier om gelijk beter kennis te maken met jullie klasgenoten, jullie leraren, jullie school en nog veel meer dingen. Door een DJ bij DJ’s Entertainment te boeken wordt jullie schoolfeest een waar succes. Een onvergetelijk feest is bij DJ’s Entertainment snel en eenvoudig te regelen. Een goede balans tussen de wensen van de school en van de leerlingen vinden wij erg belangrijk. Op deze manier wordt jullie brugklasfeest een feest waar iedereen nog goede herinneringen aan zal hebben.

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – NL HIPHOP – Afro - Future Dancehall - Moombahton


URBAN/LATIN/R&B/HIPHOP/ DJ VOOR JULLIE BRUGKLASFEEST

BRUGKLASFEEST DJ

Wil je een brugklasfeest geven met lekkere dansmuziek? Boek dan direct één van onze Urban DJ's. Onze DJ's treden regelmatig samen op met bekende artiesten. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken.

BRUGKLASFEEST 

DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van alleen een DJ is het ook mogelijk om te kiezen om voor een DJ met een complete geluidsset. Op deze manier is het feest direct goed geregeld. Deze show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen een DJ met professionele DJ apparatuur. 

CONTACT

DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende brugklasfeesten en evenementen. Met ons Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een onvergetelijk feest neerzet.

NU EEN DJ BOEKEN 

VOOR JULLIE BRUGKLASFEEST

BOEK DIRECT EEN DJ VOOR JULLIE 

BRUGKLASFEEST

 • Professionele DJ
 • De beste muziek
 • Wensen vooraf bespreken
 • Direct online te boeken
 • DJ garantie (bij ziekte een professionele vervangende DJ)

EEN DJ BOEKEN IS SNEL EN EENVOUDIG TE REGELEN

Bij DJ’s Entertainment boek je direct en eenvoudig een DJ om jullie brugklasfeest feest compleet te maken. Maak het brugklasfeest feest onvergetelijk met één van onze top DJ’s. Wij zijn ervaren met het optreden op brugklasfeesten. Onze DJ’s zullen zeker de dansvloer in beweging krijgen.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Bart & Merel

ZORG VOOR EEN KNALLEND 

BRUGKLASFEEST MET HET FISSA SCHOLENFEEST CONCEPT

Dat de hele scene is overgenomen door de Urban feesten is jullie vast niet ontgaan. Nu kunnen jullie ook voor jullie brugklasfeest een knallend Urban feest organiseren. Grijp deze unieke kans om jullie brugklasfeest tot een waar succes te maken. Dit knallende Urban feest organiseren jullie samen met het Fissa Scholenfeest Concept. Dit is een ervaren team dat precies weet hoe je een feest organiseert, hoe je het publiek vermaakt en hoe je een onvergetelijk feest neerzet. De doelgroepen zijn in de leeftijdscategorie van 12- tot en met 18 jaar en is daarom perfect geschikt voor jullie brugklasfeest. Het is mogelijk om een DJ met een MC te boeken of meerdere DJ’s op één avond om jullie schoolfeest compleet te maken. Fissa DJ’s staan garant voor een leuke en gezellige avond met verschillende muziekstijlen die de DJ’s ook door elkaar mixen. Daarom is altijd een gezellige ‘VIBE’ gegarandeerd. De DJ’s waar wij over beschikken staan wekelijks op de grotere feesten en treden op met bekende namen uit de Urban Scene, zoals Brace, Freddy Moreira, Boef, Broederliefde, Gio, Gyptian, DJ Dyna en meer bekende namen. In samenwerking met het Fissa team zorgen wij ervoor dat jullie brugklasfeest een brugklasfeest wordt die iedereen zich zal blijven herinneren.

COMPLETE FISSA SHOW OP JULLIE BRUGKLASFEEST NU 

VANAF € 949,-

Met het Fissa Scholenfeest Concept bezorgen wij de leerlingen een onvergetelijk brugklasfeest waar de hele school nog lang plezier van zal gaan hebben. Veel brugklasfeesten behalen niet het gewenste resultaat, omdat ze niet op de juiste wijze het feest promoten en onder de aandacht brengen van de leerlingen. Wij ondersteunen, daarom scholen met het creëren van flyers, posters en wij gebruiken de nieuwe media kanalen om het brugklasfeest goed onder de aandacht te brengen. Op deze manier kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie brugklasfeest. Er zijn mogelijkheden om in samenwerking met de opdrachtgever bekende artiesten aan het Fissa Scholenfeest Concept toe te voegen. Er hebben al verschillende bekende artiesten, waaronder Def Rhymz, Equalz, Afro Bros, Keizer en Brace opgetreden en een knallend schoolfeest neergezet. Het hangt af van wat jullie voor ogen hebben. Een fantastisch en onvergetelijk brugklasfeest geven is snel en eenvoudig te regelen. Fissa is een bekend Urban concept. Ook onder de artiesten.

EEN FISSA BRUGKLASFEEST ZOALS JULLIE DAT WILLEN

Voor jullie brugklasfeest is het naast het boeken van alleen een Fissa DJ ook mogelijk om een DJ te boeken met een complete geluidsset en een complete Fissa aankleding. De keuze hangt af van wat jullie voor ogen hebben. Het Fissa Scholenfeest Concept zorgt voor een goede sfeer tijdens jullie brugklasfeest. De Fissa brugklasfeesten garanderen een volle dansvloer en maakt jullie brugklasfeest tot een waar succes.

WAAR BESTAAT HET FISSA SCHOLEN CONCEPT UIT?

 • 2 ervaren Fissa DJ's naar keuze
 • 6 uur durende show
 • Fissa promotiemateriaal
 • Flyer ontwerp
 • Facebook & Instagram marketing
 • Naamsbekendheid voor de school/vereniging/evenement
 • Offline promotiemateriaal / Posters/ Flyers
 • Fissa Angels aanwezig op het brugklasfeest
 • Draaitafels Pioneer XDJ-RX all-in
 • Muziek vooraf bespreken
 • PR presentatie
 • Fissa Crew + Fissa aankleding
 • Apparatuur + licht/geluid (indien gewenst)
 • Het totale plaatje voor een geslaagde avond
 • Een brugklasfeest om nooit meer te vergeten

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]