DJ HUREN 

DIPLOMA-UITREIKING

Op zoek naar een professionele DJ voor jouw diploma-uitreiking? Lees snel verder

DJ HUREN VOOR EEN 

DIPLOMA-UITREIKING

Een diploma is natuurlijk een belangrijke mijlpaal in je leven. Dit bijzondere moment wil je natuurlijk vieren met een knallend feest. Voor een onvergetelijk feest om het behalen van jouw diploma te vieren ben je bij DJ’s Entertainment aan het juiste adres. Wij beschikken over goede DJ’s die jouw feest om het behalen van jouw diploma te vieren tot een waar succes maken. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke avond.

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – NL HIPHOP – Afro - Future Dancehall - Moombahton


URBAN/LATIN/R&B/HIPHOP/ DJ VOOR JULLIE DIPLOMA-UITREIKING

DIPLOMA-UITREIKING DJ

Wil je een feest om het behalen van jouw diploma te vieren geven met lekkere dansmuziek? Boek dan direct één van onze Urban DJ's. Onze DJ's treden regelmatig samen op met bekende artiesten. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken.

DIPLOMA-UITREIKING 

DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van alleen een DJ is het ook mogelijk om te kiezen om voor een DJ met een complete geluidsset. Op deze manier is het feest direct goed geregeld. Deze show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen een DJ met professionele DJ apparatuur. 

CONTACT

DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten om het behalen van een diploma te vieren en evenementen. Met ons Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een onvergetelijk feest neerzet.

NU EEN DJ BOEKEN 

VOOR JOUW 

DIPLOMA-UITREIKING

BOEK DIRECT EEN DJ VOOR JOUW DIPLOMA-UITREIKING

 • Professionele DJ
 • De beste muziek
 • Wensen vooraf bespreken
 • Direct online te boeken
 • DJ garantie (bij ziekte een professionele vervangende DJ)

EEN DJ BOEKEN IS SNEL EN EENVOUDIG TE REGELEN

Bij DJ’s Entertainment boek je snel en eenvoudig om het feest om het behalen van jouw diploma te vieren compleet te maken. Wat er ook op jouw feest ook aanwezig moet zijn, het is allemaal mogelijk bij DJ’s Entertainment. Samen worden jouw specifieke wensen en behoeftes vooraf besproken om tot een mooi eindresultaat te komen.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Bart & Merel

ZORG VOOR EEN KNALLEND 

FEEST OM HET BEHALEN VAN JOUW DIPLOMA TE VIEREN MET HET FISSA SCHOLENFEEST CONCEPT

Het is niemand ontkomen dat de Urban feesten de hele scene hebben overgenomen. Nu is het mogelijk om ook op jouw feest om het behalen van jouw diploma te vieren een knallend Urban feest te organiseren samen met het Fissa Scholenfeest Concept. Voor jouw feest is het Fissa Scholenfeest Concept ideaal om jouw feest tot een waar succes te maken. Met het Fissa Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een feest organiseert, hoe je het publiek vermaakt en hoe je een onvergetelijk feest neerzet. De doelgroepen zijn in de leeftijdscategorie van 12- tot en met 18 jaar, perfect voor jouw feest. Om het feest compleet te maken is het mogelijk om een DJ met een MC te boeken of meerdere DJ’s op één avond. Fissa DJ’s staan garant voor een leuke en gezellige avond met verschillende muziekstijlen die de DJ’s ook door elkaar mixen. Op deze manier is er altijd een gezellige ‘VIBE’ gegarandeerd. De DJ’s waar wij over beschikken staan wekelijks op de grotere feesten en treden op met bekende namen uit de Urban Scene, zoals Brace, Freddy Moreira, Boef, Broederliefde, Gio, Gyptian, DJ Dyna en meer bekende namen. Samen met het Fissa team zorgen wij ervoor dat jullie wensen worden vervuld om jouw feest om het behalen van jouw diploma te vieren onvergetelijk te maken.

COMPLETE FISSA SHOW OP JOUW FEEST OM HET BEHALEN VAN JOUW DIPLOMA TE VIEREN NU 

VANAF € 949,-

Met het Fissa Scholenfeest Concept bezorgen wij de leerlingen een onvergetelijk feest waar iedereen nog lang plezier van zal gaan hebben. Veel feesten behalen niet het gewenste resultaat, omdat ze niet op de juiste wijze het feest promoten en onder de aandacht brengen van de leerlingen. Wij ondersteunen, daarom scholen met het creëren van flyers, posters en wij gebruiken de nieuwe media kanalen om het feest goed onder de aandacht te brengen. Op deze manier kunnen jullie onbezorgd genieten van jouw feest om het behalen van jouw diploma te vieren. Er zijn mogelijkheden om in samenwerking met de opdrachtgever bekende artiesten aan het Fissa Scholenfeest Concept toe te voegen. Er hebben al verschillende bekende artiesten, waaronder Def Rhymz, Equalz, Afro Bros, Keizer en Brace opgetreden en een knallend schoolfeest neergezet. Het hangt af van wat jij voor ogen hebt. Een fantastisch en onvergetelijk feest geven is snel en eenvoudig te regelen. Fissa is een bekend Urban concept. Ook onder de artiesten.

EEN FISSA FEEST OM HET BEHALEN VAN JOUW DIPLOMA TE VIEREN ZOALS JIJ DAT WILT

Een feest om het behalen van jouw diploma te vieren moet natuurlijk zo speciaal mogelijk zijn en helemaal gericht zijn naar wat jij voor ogen hebt. Door een DJ bij DJ’s Entertainment te boeken is het geven van een onvergetelijk feest snel en eenvoudig te regelen. Wij beschikken namelijk over een aantal goede DJ’s die met veel verschillende muziekgenres overweg kunnen zodat jouw feest  zo speciaal mogelijk zal worden. Op deze manier zorg jij voor een feest om het behalen van jouw diploma te vieren waar veel mensen nog goede herinneringen aan zullen hebben.

WAAR BESTAAT HET FISSA SCHOLEN CONCEPT UIT?

 • 2 ervaren Fissa DJ's naar keuze
 • 6 uur durende show
 • Fissa promotiemateriaal
 • Flyer ontwerp
 • Facebook & Instagram marketing
 • Naamsbekendheid voor de school/vereniging/evenement
 • Offline promotiemateriaal / Posters/ Flyers
 • Fissa Angels aanwezig op het feest
 • Draaitafels Pioneer XDJ-RX all-in
 • Muziek vooraf bespreken
 • PR presentatie
 • Fissa Crew + Fissa aankleding
 • Apparatuur + licht/geluid (indien gewenst)
 • Het totale plaatje voor een geslaagde avond
 • Een feest om nooit meer te vergeten

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]