DJ HUREN IN Drachten

DJ HUREN DRACHTEN

Zou jij graag een DJ in de regio Drachten willen huren? DJ’s Entertainment biedt jou de mogelijkheid om te kiezen tussen een aantal goede DJ’s die met verschillende muziekgenres uit de voeten kunnen. Het is ook mogelijk om bij DJ’s Entertainment een DJ te boeken die beschikt over een volledige geluidsset. Dat scheelt jou weer tijd en stress!

DIRECT EEN DJ BOEKEN IN GRONINGEN

HUUR EEN DJ

Wil je een top feest geven? Boek dan direct een DJ online. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken. Maak kennis met onze DJ's.

DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van DJ’s is het ook mogelijk om te kiezen om een DJ te boeken met een complete geluidsset.  Op deze manier is het feest direct goed geregeld

CONTACT

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise- Trouwfeest

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Liefs Bart & Merel- Huwelijksfeest Utrecht 

GOEDKOPE DJ HUREN IN Drachten

Het huren van een goedkope DJ in de regio Drachten is bij DJ’s Entertainment snel en eenvoudig geregeld. Heb jij belang bij een goede DJ op jouw feest? DJ’s Entertainment regelt het voor je! Wij hebben de beste DJ’s op het gebied van Dancehall, Latin, House en nog veel meer andere muziekgenres. 

DJ HUREN MET

GELUID EN LICHT

Voor jouw feest in de regio Drachten een DJ, licht en geluid nodig? Dan is deze show geschikt voor jou! Deze show bevat een goede DJ, trendy DJ meubels en een complete geluidsset van professioneel geluid (tot 4 kw). Dit is goed voor een feest van ongeveer 100 personen. Deze set is perfect geschikt voor verjaardagsfeesten, tuinfeesten, bedrijfsfeestjes en kinderfeestjes.DJ huren voor een bedrijfsfeest in Drachten

Voor de beste muziek tijdens je bedrijfsfeest ben je bij DJ’s Entertainment aan het juiste adres. Wij beschikken over goede DJ’s die in veel verschillende muziekgenres kunnen draaien. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een DJ die beschikt over een volledige geluidsset. Zo maken wij de muziek op uw feest in orde. 

DJ huren voor een trouwerij in Drachten

Ga jij binnenkort trouwen in de regio Drachten en heb jij voor je trouwerij goede muziek nodig? DJ’s Entertainment regelt het wel! Wij bezorgen jou een onvergetelijke trouwdag. Voor jouw trouwerij hebben wij de beste DJ’s in de regio Drachten beschikbaar. Tijdens jouw trouwdag kunnen wij de volgende muziekstijlen verzorgen:


  • Latin DJ huren voor op de bruiloft
  • R&B/ Hip Hop DJ huren voor op de bruiloft
  • Reggaeton DJ huren voor op de bruiloft
  • 80s/90s HipHop DJ huren voor op de bruiloft

DJ huren voor een winkelopening in Drachten

Voor de beste muziek tijdens het openen van je winkel in de regio Drachten moet je bij DJ’s Entertainment zijn. De beste DJ’s voor jouw winkelopening vind je bij DJ’s Entertainment. Er is een keuze tussen een DJ en een DJ met een volledige geluidsset. De keuze hangt af van jouw wensen en behoeftes.

DJ huren voor een verjaardagsfeest in Drachten

Tijdens je verjaardagsfeest wil je natuurlijk dat er goede muziek bij aanwezig is. Dit is bij DJ’s Entertainment snel en eenvoudig te regelen. Wij bezitten over de beste DJ’s in de regio Drachten die met heel veel verschillende muziekgenres uit de voeten kunnen. Op deze manier geven we jou een onvergetelijk feest.

DJ huren voor een sweet 18 party in Drachten

Als je 18 wordt is dit natuurlijk een bijzondere verjaardag. Dit wil je natuurlijk vieren met een fantastisch feest dat voorzien is van goede muziek. DJ’s Entertainment zorgt ervoor dat jouw feest is voorzien van de beste muziek en legt de basis voor een fantastisch feest. Wij hebben de beste DJ’s in de regio Drachten die jouw feest fantastisch maken.

MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ HUREN IN DRACHTEN VOOR EEN KNALLEND FEEST

Geef jij een feest in de regio Drachten en heb je goede muziek nodig? Dan ben je bij DJ’s Entertainment aan het juiste adres! Je kan direct een DJ boeken om jouw feest te voorzien van goede muziek. Samen met jou bespreken we het feest van te voren. Wat is je doel van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Welke muziek wil jij dat er gedraaid wordt op het feest? Wat voor DJ zoek je? House tot Latin het is allemaal mogelijk bij DJ’s Entertainment. Samen worden jouw specifieke wensen en behoeftes vooraf besproken om er een fantastisch en onvergetelijk feest van te maken. 

MAAK HET FEEST COMPLEET

Het geven van een onvergetelijk feest in de regio Drachten is door DJ’s Entertainment nog nooit zo eenvoudig geweest. Door het kiezen van een professionele DJ is de basis voor een fantastisch en onvergetelijk feest gelegd. DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.