DJ HUREN VOOR

EEN GROOT FEEST

DJ HUREN VOOR EEN FEEST

Wil je een top feest geven? Boek dan direct een DJ om je feest compleet te maken. Een DJ doet meer dan muziek draaien. Het aanvullen van de sfeer en het draaien van de juiste muziek maakt een feest tot een onvergetelijke ervaring. Met verschillende soorten top DJ’s kunnen wij verschillende soorten party’s verzorgen om het feest compleet te maken.

HET FEEST COMPLEET GEREGELD

DIRECT ONLINE TE BOEKEN

PROFESSIONELE DJ'S

COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD

ALLEEN DE 

BESTE MUZIEK

DJ HUREN VOOR

ELKE GELEGENHEID

  • DIRECT ONLINE TE BOEKEN
  • PROFESSIONELE EN ERVAREN DJ'S
  • COMPLEET FEEST DIRECT GEREGELD
  • ALLEEN DE BESTE MUZIEK
  • WENSEN VOORAF BESPREKEN

PROFESSIONELE

DJ HUREN

Onze DJ’s komen op bedrijfslocaties op het afgesproken tijdstip. Van te voren zijn de DJ’s goed geïnformeerd over de muziekstijlen en over het doel van het van het feest. Een DJ speelt een belangrijke rol om het bedrijfsfeest compleet te maken. Daarom werken wij alleen met professionele DJ’s met ervaring.

DJ HUREN VOOR EEN

GROOT FEEST

DJ HUREN OP MAAT

Samen met jou bespreken we het feest van de voren. Wat is je doel van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben op het feest? Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, Latin DJ, House DJ, R&B DJ het is allemaal mogelijk bij DJ”s Entertainment. Wij verzorgen een professionele DJ. Samen met jou worden de wensen vooraf besproken om een onvergetelijk feest te geven.

DJ HUREN MET

GELUIDSSET

Heb je op locatie geen professionele geluidsinstallatie? Geen probleem. DJ’s Entertainment kan een complete geluidsinstallatie verzorgen met draaitafel en alle bijbehorende apparatuur. Op deze manier heb je alles in één keer op een professionele manier geregeld.

DIRECT EEN DJ

HUREN

Huur direct een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd.
DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact.

René & Batoel

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

JOUW WENSEN

STAAN CENTRAAL

Heb je alleen een top DJ nodig zonder apparatuur? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Heb je een Top DJ nodig met geluid nodig? Ook dit is mogelijk. Wij kunnen geluid verzorgen van verschillende geluidsniveaus. Het is afhankelijk van het aantal personen dat aanwezig zal zijn op het feest. Wij informeren je graag verder naar onze flexibele mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een DJ met geluidsset op maat

Bij DJ’s Entertainment is alles mogelijk, 

behalve een lege dansvloer!