Urban DJ huren en boeken in Leeuwarden R&B Hip-Hop Latin Danchell

DJ HUREN IN LEEUWARDEN

Urban DJ huren in Leeuwarden voor een onvergetelijk feest

DJ HUREN IN LEEUWARDEN

Ben je van plan een feest te organiseren in Leeuwarden? Dan ben ben je bij Dj’s Entertainment aan het juiste adres is! Wij weten als geen ander hoe de DJ het feest tot een onvergetelijk feest maakt. In overleg is er voor iedere gelegenheid een duidelijk programma op te stellen, of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest of een ander feest.

Urban dj huren en boeken in Leeuwarden R&B - Hip-Hop Latin

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

HUUR EEN DJ

IN LEEUWARDEN

Een DJ huren voor een top feest in Leeuwarden is zo geregeld. Wil je een knallend feest geven of wil je een evenement organisaeren waar de gasten heerlijk worden vermaakt met een goede DJ. Bij DJ’s Entertainment is het mogelijk een DJ te huren voor het verzorgen van een Top feest.

  • DJ huren voor een bedrijfsfeest in Leeuwarden
  • DJ huren voor een trouwerij in Leeuwarden
  • DJ Huren voor een winkelopening in Leeuwarden
  • DJ huren voor een verjaardagsfeest in Leeuwarden
  • DJ huren voor een sweet 16 party in Leeuwarden

DJ HUREN MET

GELUID EN LICHT

Ga je een feestje geven in Leeuwarden en heb je nog een DJ, licht en geluid nodig? Dan is deze show er voor jou!

Dit is een show met een goede DJ, trendy DJ meubel, een complete geluidsset van professioneel geluid (tot 4 kw). Dit is goed om een feest te geven van ongeveer 600 personen. Deze set is zeer geschikt voor verjaardagsfeesten, tuinfeesten, bedrijfsfeestjes en kinderfeestjes in Leeuwarden.MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

Urban DJ huren en boeken in Leeuwarden Latin - R&B - Hip-Hop

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

Urban DJ huren en boeken in Leeuwarden Latin - R&B - Hip-Hop

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

Urban DJ huren en boeken in Leeuwarden Latin - R&B - Hip-Hop

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ HUREN IN LEEUWARDEN VOOR EEN KNALLEND FEEST

Wil je een top feest geven in Leeuwarden? Boek dan direct een DJ om je feest compleet te maken. Een DJ doet meer dan muziek draaien. Het aanvullen van de sfeer en het draaien van de juiste muziek maakt een feest tot een onvergetelijke ervaring. Samen met jou bespreken we het feest van te voren. Wat is het doel van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben op het feest? Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, Latin DJ, House DJ, R&B DJ het is allemaal mogelijk bij DJ’s Entertainment. Wij verzorgen een professionele DJ.