DJ HUREN LSD FEEST

Op zoek naar een professionele DJ voor jullie LSD feest? Lees snel verder

DJ HUREN VOOR EEN LSD FEEST

De afgelopen jaren hebben jullie veel meegemaakt op school. Er is veel gelachen, maar ook gehuild. In deze tijd hebben jullie een aantal belangrijke stappen gezet richting het volwassen leven. Het eind van jullie tijd op deze school is bijna zo ver. Een nieuwe fase in jullie leven. Dit willen jullie natuurlijk vieren met een knallend LSD feest om deze fantastische tijd perfect af te sluiten. Voor een fantastisch en onvergetelijk LSD feest moeten jullie bij DJ’s Entertainment zijn. Een knallend LSD feest is bij DJ’s Entertainment snel en eenvoudig te regelen. Door een DJ bij DJ’s Entertainment te boeken zorgen jullie ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een LSD feest waar veel mensen nog goede herinneringen aan zullen hebben. Een goede balans tussen de wensen van de school en van de leerlingen vinden wij erg belangrijk. Op deze manier wordt jullie LSD feest een waar succes.

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – NL HIPHOP – Afro - Future Dancehall - Moombahton


URBAN/LATIN/R&B/HIPHOP/ DJ VOOR JULLIE LSD FEEST

LSD FEEST DJ

Wil je een LSD feest geven met lekkere dansmuziek? Boek dan direct één van onze Urban DJ's. Onze DJ's treden regelmatig samen op met bekende artiesten. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken.

LSD FEEST DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van alleen een DJ is het ook mogelijk om te kiezen om voor een DJ met een complete geluidsset. Op deze manier is het feest direct goed geregeld. Deze show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen een DJ met professionele DJ apparatuur. 

CONTACT

DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende LSD feesten en evenementen. Met ons Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een onvergetelijk feest neerzet.

NU EEN DJ BOEKEN 

VOOR JULLIE LSD FEEST

BOEK DIRECT EEN DJ VOOR JULLIE 

LSD FEEST

 • Professionele DJ
 • De beste muziek
 • Wensen vooraf bespreken
 • Direct online te boeken
 • DJ garantie (bij ziekte een professionele vervangende DJ)

EEN DJ BOEKEN IS SNEL EN EENVOUDIG TE REGELEN

Bij DJ’s Entertainment boek je direct en eenvoudig een DJ om jullie LSD feest compleet te maken. Maak het LSD feest onvergetelijk met één van onze top DJ’s. Wij zijn ervaren met het optreden op LSD feesten. Onze DJ’s zullen zeker de dansvloer in beweging krijgen.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Bart & Merel

ZORG VOOR EEN KNALLEND 

LSD FEEST MET HET FISSA SCHOLENFEEST CONCEPT

Het is niemand ontkomen dat de Urban feesten de hele scene hebben overgenomen. Nu is het mogelijk om ook op jullie LSD feest een knallend Urban feest te organiseren samen met het Fissa Scholenfeest Concept. Voor jullie LSD feest is het Fissa Scholenfeest Concept ideaal om jullie LSD feest tot een waar succes te maken. Met het Fissa Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een feest organiseert, hoe je het publiek vermaakt en hoe je een onvergetelijk feest neerzet. De doelgroepen zijn in de leeftijdscategorie van 12- tot en met 18 jaar, perfect voor jullie LSD feest. Om het feest compleet te maken is het mogelijk om een DJ met een MC te boeken of meerdere DJ’s op één avond. Fissa DJ’s staan garant voor een leuke en gezellige avond met verschillende muziekstijlen die de DJ’s ook door elkaar mixen. Op deze manier is er altijd een gezellige ‘VIBE’ gegarandeerd. De DJ’s waar wij over beschikken staan wekelijks op de grotere feesten en treden op met bekende namen uit de Urban Scene, zoals Brace, Freddy Moreira, Boef, Broederliefde, Gio, Gyptian, DJ Dyna en meer bekende namen. Samen met het Fissa team zorgen wij ervoor dat jullie wensen worden vervuld om jullie LSD feest onvergetelijk te maken.

COMPLETE FISSA SHOW OP JULLIE LSD FEEST NU 

VANAF € 949,-

Met het Fissa Scholenfeest Concept bezorgen wij de leerlingen een onvergetelijk LSD feest waar de hele school nog lang plezier van zal gaan hebben. Veel LSD feesten behalen niet het gewenste resultaat, omdat ze niet op de juiste wijze het feest promoten en onder de aandacht brengen van de leerlingen. Wij ondersteunen, daarom scholen met het creëren van flyers, posters en wij gebruiken de nieuwe media kanalen om het LSD feest goed onder de aandacht te brengen. Op deze manier wordt jullie LSD feest een waar succes. Er is een mogelijkheid om in samenwerking met de opdrachtgever bekende artiesten aan het Fissa Scholenfeest Concept toe te voegen. Er hebben al verschillende bekende artiesten, waaronder Def Rhymz, Equalz, Afro Bros, Keizer en Brace opgetreden en een knallend LSD feest neergezet. Fissa is een bekend Urban concept. Ook onder de artiesten.

EEN FISSA LSD FEEST ZOALS JULLIE DAT WILLEN

Naast het boeken van alleen een Fissa DJ is het ook mogelijk om een DJ te boeken met een complete geluidsset en een complete Fissa aankleding. De keuze hangt af van wat jullie voor ogen hebben. Het Fissa Scholenfeest Concept zorgt voor een goede sfeer tijdens jullie LSD feest. De Fissa LSD feesten garanderen een volle dansvloer en maakt jullie LSD feest tot een waar succes.

WAAR BESTAAT HET FISSA SCHOLEN CONCEPT UIT?

 • 2 ervaren Fissa DJ's naar keuze
 • 6 uur durende show
 • Fissa promotiemateriaal
 • Flyer ontwerp
 • Facebook & Instagram marketing
 • Naamsbekendheid voor de school/vereniging/evenement
 • Offline promotiemateriaal / Posters/ Flyers
 • Fissa Angels aanwezig op het LSD feest
 • Draaitafels Pioneer XDJ-RX all-in
 • Muziek vooraf bespreken
 • PR presentatie
 • Fissa Crew + Fissa aankleding
 • Apparatuur + licht/geluid (indien gewenst)
 • Het totale plaatje voor een geslaagde avond
 • Een LSD feest om nooit meer te vergeten

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET


Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]