DJ HUREN IN ROTTERDAM

DJ HUREN ROTTERDAM

Het is u vast wel eens overkomen, u bent op een feestje en na een uur zit u al op uw horloge te kijken wanneer het is afgelopen. De grootste nachtmerrie voor iedereen die wel eens een feestje organiseert.

Geen zorgen, want dit overkomt uw gasten nooit als u DJ’s Entertainment inschakelt! Een goede dansbare beat maakt namelijk het verschil!

DIRECT EEN DJ BOEKEN IN ROTTERDAM

HUUR EEN DJ

Wil je een top feest geven? Boek dan direct een DJ online. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken. Maak kennis met onze DJ's.

DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van DJ’s is het ook mogelijk om te kiezen om een DJ te boeken met een complete geluidsset.  Op deze manier is het feest direct goed geregeld

CONTACT

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd.

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

HUUR EEN DJ

IN ROTTERDAM

DJ huren voor een top feest in Rotterdam is zo geregeld. Wil je knallend feest geven of wil je een bedrijfsfeest geven waar de gasten heerlijk worden vermaakt met een goede DJ. Bij DJ’s Entertainment is het mogelijk een DJ te huren voor het verzorgen van een Top feest.

  • DJ huren voor een bedrijfsfeest
  • DJ huren voor een trouwerij
  • DJ Huren voor een winkelopening
  • DJ huren voor een verjaardagsfeest
  • DJ huren voor een sweet 18 party

DJ HUREN MET

GELUID EN LICHT

Ga je een feestje geven in Rotterdam en heb je nog een DJ, licht en geluid nodig? Dan is deze show er voor jou!

Dit is een show met een goede DJ, trendy DJ meubel, een een complete geluidsset van professioneel geluid (tot 4 kw). Dit is goed om een feest te geven van ongeveer 600 personen. Deze set is zeer geschikt voor verjaardagsfeesten, tuinfeesten, bedrijfsfeestjes en kinderfeestjesMAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ HUREN IN ROTTERDAM VOOR EEN KNALLEND FEEST

Wil je een top feest geven in Rotterdam? Boek dan direct een DJ om je feest compleet te maken. Een DJ doet meer dan muziek draaien. Het aanvullen van de sfeer en het draaien van de juiste muziek maakt een feest tot een onvergetelijke ervaring. Samen met jou bespreken we het feest van de voren. Wat is je doel van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben op het feest? Wat voor een DJ zoek je? Een Hip hop DJ, Latin DJ, House DJ, R&B DJ het is allemaal mogelijk bij DJ’s Entertainment. Wij verzorgen een professionele DJ.
Samen met jou worden de wensen vooraf besproken om een onvergetelijk feest te geven

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren is geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.