DJ HUREN SCHOOLFEEST 

DEN HAAG

Op zoek naar een professionele DJ voor jullie schoolfeest in de regio Den Haag? Lees snel verder

DJ HUREN VOOR EEN SCHOOLFEEST IN DEN HAAG

Voor jullie schoolfeest in de regio Den Haag mag natuurlijk niets ontbreken. Alles moet in orde zijn om er een geslaagd feest van te maken. Er zijn namelijk talloze voorbeelden van feesten die om een aantal redenen niet geslaagd waren. Door een DJ bij DJ’s Entertainment te boeken is een fantastisch en onvergetelijk feest een zekerheid. Of het nu een schoolfeest is om jullie laatste schooldag te vieren of een schoolfeest met een bepaald thema. Wij zorgen ervoor dat jullie schoolfeest een feest wordt om nooit meer te vergeten. Een goede balans tussen de wensen van de school en van de leerlingen vinden wij erg belangrijk. Op deze manier wordt jullie schoolfeest een waar succes.

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – NL HIPHOP – Afro - Future Dancehall - Moombahton


URBAN/LATIN/R&B/HIPHOP/ DJ VOOR JULLIE SCHOOLFEEST IN DEN HAAG

SCHOOLFEEST DJ

Wil je een schoolfeest geven met lekkere dansmuziek? Boek dan direct één van onze Urban DJ's. Onze DJ's treden regelmatig samen op met bekende artiesten. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken.

SCHOOLFEEST DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van alleen een DJ is het ook mogelijk om te kiezen om voor een DJ met een complete geluidsset. Op deze manier is het feest direct goed geregeld. Deze show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen een DJ met professionele DJ apparatuur. 

CONTACT

DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende schoolfeesten en evenementen. Met ons Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een onvergetelijk feest neerzet.

NU EEN DJ BOEKEN 

VOOR JULLIE SCHOOLFEEST IN 

DEN HAAG

BOEK DIRECT EEN DJ VOOR JULLIE SCHOOLFEEST IN DEN HAAG

 • Professionele DJ
 • De beste muziek
 • Wensen vooraf bespreken
 • Direct online te boeken
 • DJ garantie (bij ziekte een professionele vervangende DJ)

EEN DJ BOEKEN IS SNEL EN EENVOUDIG TE REGELEN

Tijdens jullie schoolfeest in de regio Den Haag goede muziek nodig? DJ’s Entertainment regelt het wel. Het is mogelijk meteen een DJ te boeken zodat jullie feest is voorzien van goede muziek. Wat er ook op jullie schoolfeest aanwezig moet zijn, het is allemaal mogelijk bij DJ’s Entertainment. Samen worden jullie specifieke wensen en behoeftes vooraf besproken om tot een mooi eindresultaat te komen.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Bart & Merel

ZORG VOOR EEN KNALLEND SCHOOLFEEST MET HET FISSA SCHOLENFEEST CONCEPT

Het is jullie vast niet ontgaan dat de Urban feesten de hele scene hebben overgenomen. Nu is het mogelijk om ook op jullie schoolfeest in de regio Den Haag een knallend Urban feest te organiseren samen met het Fissa Scholenfeest Concept. Dit is een unieke kans om jullie schoolfeest tot een waar succes te maken. Met het Fissa Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een feest organiseert, hoe je het publiek vermaakt en hoe je een onvergetelijk feest neerzet. De doelgroepen zijn in de leeftijdscategorie van 12- tot en met 18 jaar en is daarom perfect voor jullie schoolfeest. Het is mogelijk om een DJ met een MC te boeken of meerdere DJ’s op één avond om jullie schoolfeest compleet te maken. Fissa DJ’s staan garant voor een leuke en gezellige avond met verschillende muziekstijlen die de DJ's ook door elkaar mixen. Daarom is altijd een gezellige ‘VIBE’ gegarandeerd. De DJ’s waar wij over beschikken staan wekelijks op de grotere feesten en treden op met bekende namen uit de Urban Scene, zoals Brace, Freddy Moreira, Boef, Broederliefde, Gio, Gyptian, DJ Dyna en meer bekende namen. In samenwerking met het Fissa team zorgen wij voor een schoolfeest waar iedereen goede herinneringen aan over zal houden. 

COMPLETE FISSA SHOW OP JOUW SCHOOLFEEST IN 

DEN HAAG NU VANAF € 949,-

Met het Fissa Scholenfeest Concept bezorgen wij de leerlingen een

onvergetelijk schoolfeest waar de hele school nog lang plezier van zal gaan

hebben. Veel schoolfeesten behalen niet het gewenste resultaat, omdat ze

niet op de juiste wijze het feest promoten en onder de aandacht brengen van de

leerlingen. Wij ondersteunen, daarom scholen met het creëren van flyers,

posters en wij gebruiken de nieuwe media kanalen om het schoolfeest goed

onder de aandacht te brengen. In samenwerking met de opdrachtgever is het mogelijk om bekende artiesten toe te voegen aan het Fissa Scholenfeest Concept. Er hebben al

verschillende bekende artiesten, waaronder Def Rhymz, Equalz, Afro Bros,

Keizer en Brace opgetreden en een knallend schoolfeest neergezet. Fissa is

een bekend Urban concept. Ook onder de artiesten.

EEN FISSA SCHOOLFEEST ZOALS JULLIE DAT WILLEN

Naast het boeken van alleen een Fissa DJ is het ook mogelijk om een DJ te boeken met een complete geluidsset en een complete Fissa aankleding. De keuze hangt af van wat jullie voor ogen hebben. Het Fissa Scholenfeest Concept zorgt voor een goede sfeer tijdens jullie schoolfeest in de regio Den Haag. Door de ruime keuze aan lekkere muziek met een dansbare beat is een volle dansvloer gegarandeerd bij de Fissa Schoolfeesten.

WAAR BESTAAT HET FISSA SCHOLEN CONCEPT UIT?

 • 2 ervaren Fissa DJ's naar keuze
 • 6 uur durende show
 • Fissa promotiemateriaal
 • Flyer ontwerp
 • Facebook & Instagram marketing
 • Naamsbekendheid voor de school/vereniging/evenement
 • Offline promotiemateriaal / Posters/ Flyers
 • Fissa Angels aanwezig op het schoolfeest
 • Draaitafels Pioneer XDJ-RX all-in
 • Muziek vooraf bespreken
 • PR presentatie
 • Fissa Crew + Fissa aankleding
 • Apparatuur + licht/geluid (indien gewenst)
 • Het totale plaatje voor een geslaagde avond
 • Een Schoolfeest om nooit meer te vergeten

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]