DJ HUREN SCHOOLFEEST 

ROTTERDAM

Op zoek naar een professionele DJ voor jullie schoolfeest in de regio Rotterdam? Lees snel verder

DJ HUREN VOOR EEN SCHOOLFEEST IN ROTTERDAM

Op jullie schoolfeest in de regio Rotterdam moet iedereen onbezorgd kunnen genieten. Alles moet perfect geregeld zijn en er moet goede muziek aanwezig zijn om het feest compleet te maken. Dit is voor jullie het perfecte plaatje. Er is nog wel één vraag: hoe krijgen jullie dat voor elkaar? Hoe kunnen jullie er een knallend schoolfeest van maken die iedereen zich nog zal herinneren? Door een DJ bij DJ’s Entertainment te boeken is dit snel en eenvoudig te regelen. Een goede balans tussen de wensen van de school en van de leerlingen vinden wij erg belangrijk. Zo zorgen wij voor een schoolfeest die iedereen niet zo snel meer zal vergeten.

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – NL HIPHOP – Afro - Future Dancehall - Moombahton


URBAN/LATIN/R&B/HIPHOP/ DJ VOOR JULLIE SCHOOLFEEST IN ROTTERDAM

SCHOOLFEEST DJ

Wil je een schoolfeest geven met lekkere dansmuziek? Boek dan direct één van onze Urban DJ's. Onze DJ's treden regelmatig samen op met bekende artiesten. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken.

SCHOOLFEEST DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van alleen een DJ is het ook mogelijk om te kiezen om voor een DJ met een complete geluidsset. Op deze manier is het feest direct goed geregeld. Deze show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen een DJ met professionele DJ apparatuur. 

CONTACT

DJ’s Entertainment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende schoolfeesten en evenementen. Met ons Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een onvergetelijk feest neerzet.

NU EEN DJ BOEKEN 

VOOR JULLIE SCHOOLFEEST IN ROTTERDAM

BOEK DIRECT EEN DJ VOOR JULLIE SCHOOLFEEST IN ROTTERDAM

 • Professionele DJ
 • De beste muziek
 • Wensen vooraf bespreken
 • Direct online te boeken
 • DJ garantie (bij ziekte een professionele vervangende DJ)

EEN DJ BOEKEN IS SNEL EN EENVOUDIG TE REGELEN

Er moet voor jullie schoolfeest in de regio Rotterdam natuurlijk een fantastische sfeer en goede muziek aanwezig zijn. Door een DJ bij DJ’s Entertainment te boeken wordt jullie schoolfeest een waar succes. Tijdens jullie schoolfeest vermaakt de DJ jullie urenlang met een flinke dosis enthousiasme en de lekkerste muziek om op te dansen. De voeten zullen bij iedereen van de vloer gaan en dit zorgt natuurlijk voor een fantastische sfeer en een onvergetelijk feest. In overleg met jullie worden jullie specifieke wensen en behoeftes besproken om tot een mooi eindresultaat te komen.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Bart & Merel

ZORG VOOR EEN KNALLEND SCHOOLFEEST MET HET FISSA SCHOLENFEEST CONCEPT

Dat de hele scene is overgenomen door de Urban feesten is jullie vast niet ontgaan. Op jullie schoolfeest in de regio Rotterdam is het nu ook mogelijk om een knallend Urban feest te organiseren samen met het Fissa Scholenfeest Concept. Grijp deze unieke kans om jullie schoolfeest onvergetelijk te maken. Met het Fissa Scholenfeest Concept haal je een ervaren team in huis die precies weet hoe je een feest organiseert, hoe je het publiek vermaakt en hoe je een onvergetelijk feest neerzet. De doelgroepen zijn in de leeftijdscategorie van 12- tot en met 18 jaar en is daarom perfect geschikt voor jullie schoolfeest. Voor jullie schoolfeest zijn er verschillende mogelijkheden. Een DJ met een MC of meerdere DJ’s op één avond. Het is allemaal mogelijk om jullie schoolfeest compleet te maken. Fissa DJ’s staan garant voor een leuke en gezellige avond met verschillende muziekstijlen die de DJ’s ook door elkaar mixen. Daarom is altijd een gezellige ‘VIBE’ gegarandeerd. De DJ’s waar wij over beschikken staan wekelijks op de grotere feesten en treden op met bekende namen uit de Urban Scene, zoals Brace, Freddy Moreira, Boef, Broederliefde, Gio, Gyptian, DJ Dyna en meer bekende namen. In samenwerking met het Fissa team zorgen wij voor een schoolfeest die iedereen zich zal herinneren.

COMPLETE FISSA SHOW OP JOUW SCHOOLFEEST IN 

ROTTERDAM NU VANAF € 949,-

Met het Fissa Scholenfeest Concept bezorgen wij de leerlingen een onvergetelijk schoolfeest waar de hele school nog lang plezier van zal gaan hebben. Veel schoolfeesten behalen niet het gewenste resultaat, omdat ze niet op de juiste wijze het feest promoten en onder de aandacht brengen van de leerlingen. Wij ondersteunen, daarom scholen met het creëren van flyers, posters en wij gebruiken de nieuwe media kanalen om het schoolfeest goed onder de aandacht te brengen. Op deze manier wordt jullie schoolfeest een waar succes. Het is mogelijk om in samenwerking met de opdrachtgever bekende artiesten aan het Fissa Scholenfeest Concept toe te voegen. Er hebben al verschillende bekende artiesten, waaronder Def Rhymz, Equalz, Afro Bros, Keizer en Brace opgetreden en een knallend schoolfeest neergezet. Fissa is een Urban concept dat zowel bekend is onder de scholen als onder de artiesten.

EEN FISSA SCHOOLFEEST ZOALS JULLIE DAT WILLEN

Naast het boeken van alleen een Fissa DJ is het ook mogelijk om te kiezen voor een DJ met een complete geluidsset en een complete Fissa aankleding. De keuze hangt af van wat jullie voor ogen hebben. Het Fissa Scholenfeest Concept maakt jullie schoolfeest in de regio Rotterdam tot een waar succes. Er is een ruime keuze aan lekkere muziek met een dansbare beat en daarom is een volle dansvloer gegarandeerd bij de Fissa Schoolfeesten.

WAAR BESTAAT HET FISSA SCHOLEN CONCEPT UIT?

 • 2 ervaren Fissa DJ's naar keuze
 • 6 uur durende show
 • Fissa promotiemateriaal
 • Flyer ontwerp
 • Facebook & Instagram marketing
 • Naamsbekendheid voor de school/vereniging/evenement
 • Offline promotiemateriaal / Posters/ Flyers
 • Fissa Angels aanwezig op het schoolfeest
 • Draaitafels Pioneer XDJ-RX all-in
 • Muziek vooraf bespreken
 • PR presentatie
 • Fissa Crew + Fissa aankleding
 • Apparatuur + licht/geluid (indien gewenst)
 • Het totale plaatje voor een geslaagde avond
 • Een Schoolfeest om nooit meer te vergeten

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]