DJ HUREN SWEET 16

Op zoek naar een professionele DJ voor op een Sweet 16 feest?

DJ HUREN VOOR JE SWEET 16

16 word je maar één keer. Een knallende Sweet 16 Party hoort hier natuurlijk bij. Ben jij op zoek naar een Latin DJ, R&B/HipHop DJ, Reaggeton DJ of een Urban DJ? Dan ben je bij DJ’s Entertainment aan het juiste adres. Wij hebben alle facetten in huis om een knallende Sweet 16 Party samen met jou te geven.

DJ BOEKEN VOOR

EEN SWEET 16

  • Professionele DJ
  • De beste muziek
  • Wensen vooraf bespreken
  • Direct online te boeken
  • Deejay garantie (bij ziekte een professionele vervangende deejay)

SWEET 16 DJ

Voor de heetste Urban Hits moet je bij ons zijn. Vooraf worden je wensen duidelijk besproken. Wat voor een feest ga je geven? Wat is de locatie van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben? Zijn er nog bijzonderheden aan het feest? Wij zijn flexibel ingesteld en verzorgen samen met jou een knallende Sweet 16 verjaardagsfeest. Wij komen op locatie voor een knallend feest.

MAAK KENNIS

MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

VRIJBLIJVEND CONTACT

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.