DJ HUREN VOOR EEN 25 JARIG HUWELIJKSFEEST

DJ HUREN VOOR EEN 25 JARIG HUWELIJKSFEEST

Een mijlpaal is bereikt en dit willen jullie vieren met familie en vrienden. Tijdens dit feest komt een DJ van DJ’s Entertainment dan goed van pas. Wij draaien met heel veel plezier op iedereen zijn feest die zijn 25 jarig huwelijk wil vieren. Ook zorgen we ervoor dat er goede muziek aanwezig is om het 25 jarig huwelijk met een knallend feest te vieren. Door een DJ bij DJ’s Entertainment is een zorgeloos feest gegarandeerd. Van te voren wordt het feest besproken om er een waar succes van te maken. Op deze manier wordt jullie feest om jullie 25 jarig huwelijk te vieren een onvergetelijk feest.

DIRECT EEN DJ BOEKEN VOOR EEN 25 JARIG HUWELIJKSFEEST

HUUR EEN DJ

Wil je een top feest geven? Boek dan direct een DJ online. Wij verzorgen een professionele DJ om het feest compleet te maken. Maak kennis met onze DJ's.

DRIVE-IN SHOW

Naast het boeken van DJ’s is het ook mogelijk om te kiezen om een DJ te boeken met een complete geluidsset.  Op deze manier is het feest direct goed geregeld

CONTACT

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise- Trouwfeest

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Liefs Bart & Merel- Huwelijksfeest Utrecht 

ZORG VOOR EEN FANTASTISCH 25 JARIG HUWELIJKSFEEST

  • Professionele DJ
  • De beste muziek
  • Wensen vooraf bespreken
  • Direct online te boeken
  • Altijd een reserve DJ (bij ziekte een professionele vervangende DJ)

BEZORG JOUW GASTEN EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Bij DJ’s Entertainment boek je snel en eenvoudig een DJ om het feest om jullie 25 jarig huwelijk te vieren compleet te maken. Maak het feest om jullie 25 jarig huwelijk te vieren onvergetelijk door een DJ bij DJ's Entertainment te boeken. Onze DJ’s zullen zeker de dansvloer in beweging krijgen. VIER JULLIE 25 JARIG HUWELIJKSFEEST ZOALS JULLIE DAT WILLEN

Of je nu op het feest om jullie 25 jarig huwelijk te vieren gezellig wil bijkletsen met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje en een DJ die de achtergrondmuziek verzorgt, of juist jullie 25 jarig huwelijk willen vieren met een knallend feest aan de hand van een complete drive-in-show met licht en geluid. Door een DJ of een complete drive-in-show met licht en geluid bij DJ’s Entertainment te boeken is alles mogelijk. 

VOOR IEDER 25 JARIG HUWELIJKSFEEST

Een feest om jullie 25 jarig huwelijk te vieren moet natuurlijk zo speciaal mogelijk zijn en moet het gericht zijn naar wat jullie voor ogen hebben. Om het feest om jullie 25 jarig huwelijk te vieren zo persoonlijk en passend mogelijk te maken, heeft DJ’s Entertainment een aantal goede DJ’s die met veel verschillende muziekgenres overweg kunnen en beschikt DJ’s Entertainment over een drive-in-show met een goede kwaliteit geluidsset en verschillende lichteffecten. Op deze manier kunnen jullie een fantastisch en onvergetelijk feest geven om nooit meert te vergeten.

MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

DJ BOEKEN VOOR EEN 25 JARIG HUWELIJKSFEEST

VERRAS JOUW GASTEN MET EEN KNALLEND 25 JARIG HUWELIJKSFEEST

Door een DJ bij DJ’s Entertainment te boeken is een knallend feest om jullie 25 jarig huwelijk te vieren gegarandeerd. Er is keuze tussen een DJ en een volledige drive-in-show om ieder feest om een 25 jarig huwelijk te vieren tot een waar succes te maken. Alles hangt af van wat jullie voor ogen hebben.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.