DJ NRG

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – House – Afro

OVER DJ NRG

Zijn interesses lagen op jonge leeftijd al bij muziek, zo was één van zijn hobby’s het verzamelen van voornamelijk HipHop albums en mixtapes.

Al snel ontdekte de jonge DJ NRG download programma’s zoals, Kazaa, Napster en Bearshare. De wereld van de muziek ging open…


DJ NRG STAAT GARANT VOOR EEN LEUKE EN GEZELLIGE AVOND MET VERSCHILLENDE MUZIEKSTIJLEN

Met de kennis van de hipste nummers van het moment weet hij het publiek altijd naar een feestelijk hoogtepunt te brengen. In 2011 kocht hij zijn eerste DJ set. Hier heeft hij vele eenzame uren mee doorgebracht en uiteindelijk heeft dat zijn vruchten afgeworpen. Al snel werd DJ NRG gevraagd om te draaien voor vrienden en verjaardagsfeestjes in de omgeving.

In zomer van 2012 is hij gaan werken in Chersonios op Kreta. Hier heeft hij al snel een plek weten te bemachtigen als DJ in discotheek Havana Club. Door dagelijks te draaien en het optrekken met bekende DJ’s en Mc’s zoals Eric Santana, Wood-Nox, Waylon Pereia, Dimitri Nikita & Mc-Djay heeft hij zijn kennis en kwaliteit naar een nog hoger niveau weten te tillen.

DJ NRG nu ook in Nederland
op de kaart zetten.

Eenmaal teruggekomen in Nederland was het doel duidelijk. DJ NRG nu ook in Nederland op de kaart zetten. Nadat hij terug kwam uit Kreta kwam er veel interesse vanuit zijn omgeving en dat leverde al snel een aantal leuke boekingen op waaronder (R&B Exclusive & Tropical Tunes).

Een paar jaar later is DJ NRG wekelijks te zien in verschillende discotheken, waaronder De Troubadour, Club Enzo, Huizemaas, News Cafe the Club en je vindt DJ NRG regelmatig op de bekendere R&B/Latin/Urban Feesten.

PROFESSIONEEL

LICHT & GELUID SYSTEEM

Het hebben van goed apparatuur is cruciaal om voor jouw gasten een goed feest te verzorgen. DJ’s Entertainment verzorgt een DJ, met professionele DJ apparatuur, licht en geluid. Het totaalplaatje voor een knallend feest in één keer goed geregeld. Een drive- in show is een fantastisch en compleet feest zonder zorgen!

DJ NRG staat garant voor een leuke en gezellige avond met verschillende muziekstijlen 

DJ NRG staat wekelijks in de grotere discotheken en heeft al vaker opgetreden met bekende namen, zoals Brace, Freddy Moreira, Boef, Broederliefde, Gio, Gyptian, DJ Dyna en meer bekende namen.Dj NRG staat garant voor een leuke en gezellige avond met verschillende muziekstijlen door elkaar te mixen en met de kennis van de hipste nummers van het moment weet hij het publiek altijd naar een feestelijk hoogtepunt te brengen.

BOEK DJ NRG 

EN MAAK HET FEEST COMPLEET