Maak kennis met onze DJ's

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – House – Afro - Future Dancehall - Moombahton

R&B DJ Huren


DJ MIRA

Vrouwelijke Urban DJ

DJ VALAZTO

Vrolijke enthousiaste DJ

DJ NRG

Stilstaan wordt lastig

Ben je op zoek naar een R&B DJ om voor een knallende Party. Onze DJ’s zijn goed bekend met wel de nieuwste R&B beats- als met de keiharde Old School R&B Beats. Geef aan ons van te voren door welke type muziek jij gedraaid wilt hebben om het feest compleet te maken en onze DJ’s maken het feest compleet. Alleen de beste R&B muziek direct op jouw feest.

R&B Party’s zijn nog steeds erg Hot. Het is nu mogelijk om je eigen R&B Bubbling feest te geven met één van onze DJ’s. R&B Bubbling is lekkere muziek waarbij de gasten zeker op de dansvloer losgaan..

Wil jij een feest geven waarbij je gasten helemaal los gaan? Dan is een R&B feest een aanrader.

Wat kan je verwachten van een R&B feest?

  • Alleen de lekkerste muziek
  • Het publiek gaat zeker los
  • Een ervaren R&B DJ
  • Knallend feest
  • Feesten zonder zorgen
  • Onze DJ’s zijn werkzaam in heel Nederland

''Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact.''

René & Batoel

R&B DJ BOEKEN

Voor de beste Urban Hits moet je bij ons zijn. Vooraf worden je wensen duidelijk besproken. Wat voor een feest ga je geven? Wat is de locatie van het feest? Wat voor personen komen er op je feest? Wat voor muziek wil je gedraaid hebben? Zijn er nog bijzonderheden aan het feest?

Wij zijn flexibel ingesteld en verzorgen samen met jou een knallend feest. Wij komen op locatie voor een knallend feest.

DJ MIRA LAAT JE DE HELE NACHT

DOOR DANSEN EN GENIETEN

DJ Mira is een jonge, talentvolle female dj. Op jonge leeftijd ontdekt ze haar passie voor urban muziek. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro house.

Haar sets zijn opzwepend, heupstimulerend en laat je de hele nacht door dansen

R&B - Hip Hop - Dancehall - Future Dancehall - Moombahton - Afro House

 DJ NRG GEZELLIGE AVOND MET VERSCHILLENDE R&B STIJLEN

DJ NRG STAAT GARANT VOOR EEN LEUKE EN GEZELLIGE AVOND MET VERSCHILLENDE MUZIEKSTIJLEN.

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – House – Afro

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise

TROPISCHE R&B BEATS om het feest compleet te maken

DJ Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt. Heerlijke tropische beats om het feest compleet te maken. Entertainment en goede vibes zijn altijd aanwezig zodra Valazto achter de draaitafels staat. Valazto is tegenwoordig wekelijks te vinden in diverse discotheken met verschillende bekende artiesten.

R&B - Dancehall - Reggeaton - Urban - Moombathon

PROFESSIONEEL LICHT & GELUID SYSTEEM

Het hebben van goed apparatuur is cruciaal om voor je gasten een goed feest te verzorgen. DJ’s Entertainment verzorgt een DJ met professionele DJ apparatuur. Het totale plaatje voor een knallend feest in één keer goed geregeld. Een drive- in show: een fantastisch en compleet feest zonder zorgen!

BOEK EEN VAN ONZE DJ's  

EN MAAK HET FEEST COMPLEET