Tips en weetjes voor jouw bruiloft

Populaire trouwmaanden 2019

Of je graag in een populaire trouwmaand wilt gaan trouwen of juist niet. Wij hebben de alle populaire trouwmaanden van 2019 voor jou onderzocht en op een rijtje gezet.

September

Met stipt op nummer één is de maand september. De reden dat september zo populair is komt onder andere door het mooie weer. De kans op regen is statistisch gezien behoorlijk klein. De meeste mensen trouwen in september, omdat zij vinden dat september niet te warm en niet te koud is. Ook vormen de herfstblaadjes voor de trouwfoto’s een mooi decor. De maand september is ook een populaire maand om te trouwen, omdat veel mensen net terug zijn van vakantie en dus weer moeten beginnen. Hierdoor hebben zij het in de eerste maand niet meteen heel erg druk en is de kans dus minder groot dat ze een bruiloft zullen afzeggen. 

Juni

De reden waarom juni zo populair is komt onder andere, omdat het weer meestal in deze maand erg goed is. De trouwfoto’s hebben zo een perfect decor en zo kan in ieder geval het weer jouw trouwdag niet verpesten. Ook hebben in juni wel weer zin in vakantie en vinden ze een feestje en dus een vrije dag wel fijn.

Mei

Veel mensen kiezen om in de maand mei te gaan trouwen. De reden hiervoor is, omdat de lente dan in volle bloei is en de natuur er prachtig uitziet. Ook is het in mei vaak niet te warm, maar ook niet te koud. Op deze manier is de temperatuur dus aangenaam. 

Bruiloft trends 2019

Als jij in 2019 gaat trouwen is het natuurlijk altijd handig dat je een weet wat de trends voor een bruiloft op dat moment zullen zijn.

Marmer nog steeds populair op bruiloften

Om te beginnen zal de marmerlook nog steeds een populair item zijn. Door de marmerlook te combineren met goed en/of koperen decoratie creëer je door middel van dit thema een super chique uitstraling. Ook moet je ervoor zorgen dat je hele trouwerij gematcht is en daarom is het handig om je trouwkaarten in dezelfde stijl te sturen.

Blauw is steeds populairder op bruiloften

Op een trouwerij is blauw al een populaire kleur, maar verwacht wordt dat dit alleen nog maar meer zal toenemen. Het wordt vooral leuk als je veel verschillende tinten blauw gebruikt. een groot voordeel aan blauw is dat het heel mooi afsteekt bij een witte trouwjurk. Als je toch nog andere kleuren wilt toevoegen zijn goud, zilver en groen ook mooie kleuren om te combineren.

Bloemen gaan steeds meer een hoofdrol spelen op het decor van een bruiloft

Er zullen ook in steeds grotere mate bloemen op de trouwerij aanwezig zijn. Het is van belang om de basis rustig te houden en het verder af te decoreren met een overweldigende bloemenzee. Het is natuurlijk het leukst als alles een beetje hetzelfde kleurenpalet heeft. Op deze manier blijft alles wel in een mooi geheel.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise- Trouwfeest

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Liefs Bart & Merel- Huwelijksfeest Utrecht 

Leuke trouwdatum 2019

Ook zijn er in 2019 een aantal speciale data om te trouwen. Hieronder hebben wij een aantal op een rij gezet.

19-09-2019

Om te beginnen met 19 september 2019. Het getal negen is op deze dag volop aanwezig en is daarom een extra leuke dag om te trouwen. Een andere reden is natuurlijk dat september de populairste maand is om te trouwen en dat het weer ideaal is voor een perfecte trouwerij. Dit zijn dus twee goede redenen om voor deze dag te kiezen.

Valentijnsdag

De dag van de liefde. Een perfecte dag om de liefde aan elkaar te verklaren. Het kan niet romantischer. Tevens is dit wel een hele populaire dag om te trouwen. Je moet dus ruim van te voren alles geregeld hebben om op deze dag te kunnen trouwen. Als het eenmaal is gelukt trouw je wel op de meest romantische dag van het jaar.

Feestdagen

Op een feestdag trouwen is natuurlijk altijd leuk. Het heeft gelijk nog een extra speciale lading als je bijvoorbeeld op pinksteren gaat trouwen. Er zijn veel mensen die op een feest trouwen. Daarom moet je ruim van te voren alles organiseren om op jouw gewenste feestdag te kunnen trouwen en zo niet noodgedwongen je trouwerij voor een andere datum moeten organiseren. Let ook goed op welke feestdag je gaat trouwen. Op sommige feestdagen is het niet mogelijk om te trouwen en zul je dus voor een andere datum moeten gaan plannen. 

Hoe kies ik de beste muziek voor mijn bruiloft? 

Stel de muziek af op je eigen smaak

Tijdens je trouwerij is het natuurlijk ook belangrijk dat een aantal nummers die jij fantastisch vind worden afgespeeld. Zo kun jij ook volop genieten tijdens het feesten en waarschijnlijk zullen jouw gasten de muziek ook leuk vinden. Op deze manier is de basis gelegd voor een fantastisch en onvergetelijk feest.

Stel de muziek af op je gasten

Op jouw trouwerij wil je natuurlijk dat de gasten het naar hun zin hebben. Daar kun je onder andere voor zorgen om tijdens het feest een aantal van hun favoriete nummers uit te kiezen en af te spelen. Zo zullen de gasten zich volop vermaken op de dansvloer en is er op jouw feest een fantastische sfeer.

Zet een paar klassiekertjes in je playlist

Iedereen kent natuurlijk de klassiekertjes uit de 70’s, 80’s en de 90’s en dit zal dus ook een basis creëren voor een goed feest. Door een aantal klassiekertjes toe te voegen aan jouw playlist zullen naar alle waarschijnlijkheid veel gasten dit waarderen. Op deze manier zal jij een fantastisch en onvergetelijk feest hebben.

Top 5 liedjes voor de ceremonie

De muziek tijdens je bruiloft ceremonie is erg belangrijk. Er wordt vaak getwijfeld wat nou een goed en passend nummer is voor de bruiloft ceremonie. De beste nummers voor jouw bruiloft ceremonie hebben wij op een rij gezet.

1. Ed Sheeran - Perfect

2. Adele - Make you feel my love

3. John Paul Young - Love is in the air

4. Sting - Fields of Gold

5. Coldplay - A sky full of stars

Top 5 liedjes voor de openingsdans

Voor de openingsdans tijdens je bruiloft is het natuurlijk heel erg belangrijk welk nummer je kiest. De beste nummers voor jouw openingsdans op je bruiloft hebben wij op een rij gezet.

1. Michael Bubblé - Everything

2. Train - Everything

3. Whitney Houston - I Will Always Love You

4. John Legend - All of me

5. Bon Jovi - Bed of roses

Top 5 nummers voor een knallende bruiloft

Voor je bruiloft heb je natuurlijk goede en passende muziek nodig. Hieronder een rijtje met nummers om jou een knallende bruiloft te bezorgen.

1. Bruno Mars & Mark Ronson - Uptown Funk

2. Los Lobos - La Bamba

3. The Trammps - Disco Inferno

4. Walk The Moon - Shut Up + Dance

5. The Romantics - What I like about you

Top 5 nummers om te trouwen in de kerk

Als je tijdens je trouwerij een kerkdienst hebt is het natuurlijk belangrijk dat er goede en passende nummers gespeeld en gezongen worden. Door een aantal liederen hieronder te kiezen wordt de kerkdienst van jouw trouwerij een waar succes.

1. Hillsong – Nothing like your love

2. Celtic Woman – Ave Maria

3. JES music – Zegen hen

4. Opwekking – Halleluja Adonai

5. Rebecca st. James – Blessed be Your name

Top 5 nummers voor een perfecte afsluiting van je bruiloft

Voor een knallende afsluiting van je bruiloft hebben wij hieronder een aantal nummers gezet.

1. Robbie Williams - Angels

2. The Wanted - Glad you came

3. Bruno Mars - Marry you

4. INXS - Never tear us apart

5. Sam Cooke - What a wonderful world

MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren is geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.