Top 10 meest gestelde vragen voor het huren van een DJ

Wat kost het om een DJ te boeken?

Ben je op zoek naar een DJ voor een knallend feest? De DJ maakt het feest tot een onvergetelijke ervaring.

De prijs voor het boeken van een DJ hangt vanaf voor hoeveel uur jij een DJ wilt hebben. Een DJ boeken kan al vanaf 347 euro en een DJ voor 4 uur 497 euro. Ook is het mogelijk om een DJ te boeken voor langer dan 4 uur. De prijs wordt dan met jou en de DJ afgestemd.

De prijs is afhankelijk of je alleen een DJ wilt inhuren of een DJ met geluid. 

Bekijk hier voor meer informatie onder het kopje Drive in Show. 

Wat kost een DJ voor een avond?

De kosten voor het boeken van een DJ voor een avond lopen uiteen. Voor jouw feest hebben wij de lekkerste Urban muziek. Tijdens het feest is er goede muziek aanwezig. Wij nemen jouw zorgen voor het regelen van de muziek op je feest volledig weg. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij een fantastisch en onvergetelijk feest hebt.

Wat onze klanten zeggen

"Zoals we al zeiden: WAT EEN TOPFEEST 😊!! We gaan hier nog lang over doorpraten en van genieten. We zullen jullie bij al onze vrienden aanbevelen (dat hoeft voor een groot gedeelte al niet meer, want de meesten waren op ons feest) en jullie liken op facebook. Bedankt nogmaals voor de perfecte organisatie en het fijne persoonlijke contact."

Rene & Batoel

''Mede dankzij DJ NRG en DJ’entertainment hebben wij een geweldig huwelijksfeest gehad! Onze gasten waren zeer verrast door de muziekkeuze en van jong tot oud heeft lekker meegedanst, dit kon natuurlijk ook niet anders. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! Super bedankt DJ NRG!"

Randy & Ronise- Trouwfeest

Beste Nigel, (DJ NRG)

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad afgelopen vrijdag 23 juni. De muziek was super! Zelfs de ouders hebben gedanst :). Nogmaals heel erg dank!

We komen vast nog een keer op een feestje langs! 

Liefs Bart & Merel- Huwelijksfeest Utrecht 

Wat kost een DJ voor een trouwerij?

Tijdens jouw trouwerij mag er natuurlijk geen DJ ontbreken. Het huren van een DJ voor 2,5 uur kost 347 euro en het huren van een DJ voor 4 uur kost 497 euro. Een DJ nodig voor langer dan 4 uur? Dat kan! De prijs wordt met jou en de DJ nader bepaald. Het is ook mogelijk om een drive-in-show te boeken.

Lees meer over onze Drive in show voor een trouwerij. 

Wat kost een DJ voor een schoolfeest?

Op jouw schoolfeest hoort natuurlijk een goede DJ. Hoeveel je voor een DJ betaalt hangt volledig af voor hoeveel uur jij de DJ op het schoolfeest wilt hebben. Voor jouw feest kunnen wij verschillende muziekgenres verzorgen zoals Dancehall, NL Hip Hop/R&B Urban en nog veel meer andere muziekgenres om het schoolfeest onvergetelijk te maken.Het is ook mogelijk om tijdens jouw schoolfeest een complete drive-in-show te boeken. Dit is een show met geluid, DJ booth en een professionele draaitafel.

Bekijk meer informatie over de Drive in Show

Of neem contact met ons op voor meer informatie.  

Wat kost een vrouwelijke DJ?

Voor jouw feest hebben we naast de mannelijke DJ’s ook een vrouwelijke DJ genaamd DJ Mira die van jouw feest een waar succes weet te maken. Deze vrouwelijke DJ is een jonge en zeer talentvolle DJ. Op jonge leeftijd ontdekte ze haar passie voor Urban muziek. Ze draait een lekkere mix van R&B, Dancehall en nog veel meer andere muziekgenres. Haar sets zijn opzwepend en zorgen ervoor dat jij de hele nacht door aan het dansen bent.

Bekijk direct meer informatie over onze vrouwelijke DJ/ DJ MIRA.

Wat is een drive-in-show?

Een drive-in-show is een geluidsset met 2 luidsprekers (er is ook een mogelijkheid voor een geluidsset met meer luidsprekers) een professionele draaitafel, DJ booth met LED verlichting en een DJ naar keuze. Het is ook een mogelijkheid om de standaard set uit te breiden met extra verlichting, een dansvloer, extra luidsprekers en microfoons.

Wat kost een drive-in-show?

Vanaf 849 euro heb jij voor 4 uur een drive-in-show. Er is een mogelijkheid om de drive-in-show te upgraden met bijvoorbeeld 2 DJ’s, een dansvloer of extra luidsprekers. De keuze hangt af van hoe groot jij wilt uitpakken.

Lees meer informatie over onze Drive in Show

Voor hoeveel gasten is de drive-in-show geschikt?

Een drive-in-show is al beschikbaar vanaf 20 personen. Met de basis drive-in-show met 2x Mackie SRM450 actieve luidsprekers is er geluidscapaciteit voor ongeveer 200 personen. Door van te voren aan ons aan te geven hoeveel personen er worden verwacht kunnen wij zorgen voor optimaal geluid.

Hoelang duurt het om op en af te bouwen van een Drive in Show?

De tijd die het kost om op en af te bouwen proberen we zoveel mogelijk te beperken. Houd rekening met dat het op en afbouwen gezamenlijk ongeveer een uur zal duren.

Is het mogelijk om vooraf een afspraak met de DJ te maken om mijn feest te bespreken?

Zeker weten! Vooraf wordt besproken wat jij allemaal op je feest wilt en hoe je feest er uit komt te zien. Op deze manier maken we van jouw feest een waar succes. 

MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

DJ NRG

DJ NRG is wekelijks te vinden in de grotere discotheken van ons land. Lekkerste R&B, URBAN en/of HipHop. Laat je verassen door deze ervaren DJ!

DJ MIRA

De lekkerste urban muziek op jouw feest? Boek dan DJ Mira. Ze draait een lekkere mix van RnB, Hip hop, Dancehall, Future dancehall, Moombahton en Afro House.

DJ VALAZTO

DJ Valazto is een upcoming talent die niet lang onbekend gaat blijven in de scene! Valazto is een vrolijke enthousiaste DJ die het publiek altijd aan het swingen krijgt.

MAAK HET FEEST COMPLEET

Een feest geven om je gasten te verrassen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een Professionele DJ voor een betaalbare prijs en de basis voor een Top feest is gelegd. DJ’s Entertaintment is ervaren is geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.