TROUWLOCATIE IN GRONINGEN

90’s R&B/Hiphop – Dancehall – Latin – Urban USA – House – Afro - Future Dancehall - Moombahton

Trouwlocaties in Groningen

Op zoek naar trouwlocaties in Groningen? Op Djsentertainment.nl vind je een overzicht van een aantal top trouwlocaties in de provincie Groningen. Wij snappen dat de zoektocht naar de dag van jullie leven begint met een geschikte trouwlocatie. Er zijn verschillende mogelijkheden waar jullie voor kunnen gaan kiezen. Wij komen op de mooiste plekken door heel Nederland om de bruiloft compleet te maken met de lekkerste Urban beats en wij vaak zien is dat een trouwlocatie van de leukste bruiloften aan een aantal eisen voldoen;

  • De trouwlocatie past bij het aantal gasten
  • De trouwlocatie past bij het bruidspaar
  • De trouwlocatie is ruim van te voren vastgesteld

De trouwlocatie past bij het aantal gasten

Het is lastig om een gezellige sfeer te krijgen in een half volle zaal. Houdt hier van te voren rekening mee en laat je hierin adviseren door de trouwlocatie medewerkers. Vaak worden er vaker huwelijksfeesten gegeven en kan je hierin goed geadviseerd worden. Het kiezen van de juiste trouwlocatie is best lastig. Begin hier dan ook op tijd mee. Het is altijd aan te raden om meerdere trouwlocatie te bezoeken. Het is niet verstandig om op basis van de website een trouwlocatie vast te stellen. Een trouwlocatie kan in het echt heel anders uitvallen, je zult niet de eerste zijn die hier een fout mee maakt.

Populaire trouwlocaties in Groningen

In de provincie Groningen zijn er verschillende prachtige trouwlocaties. Er zijn verschillende mogelijkheden waar jullie voor kunnen gaan kiezen. Zorg ervan te voren dat een trouwlocatie van de leukste bruiloften aan jullie eisen voldoet.

Mooie Trouwlocaties in Groningen

Strandpaviljoen Meerwijck

Strandpaviljoen Meerwijck, gelegen aan het Zuidlaardermeer, makkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Er is een romantisch strand aanwezig die het gevoel geeft of jullie in het buitenland trouwen. Kortom een prachtige trouwlocatie in de provincie Groningen om te trouwen.


Balk restaurant- zalen

In het rustige dorp op 9 minuten afstand van de stad Groningen vind je de Balk restaurant- zalen. Dit is een prachtige trouwlocatie in de provincie Groningen. In Zuidhorn in de provincie Groningen is Balk restaurant- zalen gevestigd. Een prachtige trouwlocatie met breed scala aan mogelijkheden. Met een bijzondere schilderachtige tuin.


Landgoed Lemferdinge

Landgoed Lemferdinge is een prachtige trouwlocatie in de provincie Groningen. Een prachtig landgoed en een unieke trouwlocatie. Eerlijk is eerlijk, maar er zijn in de provincie Groningen weinig trouwlocaties die kunnen tippen aan Landgoed Lemferdinge. Het gebied rondom Landgoed Lemferdinge is prachtig. Het landgoed is gelegen aan de rand van de bossen.

Schimmelpenninck Huys in Groningen

In hartje Groningen vind je het Hotel Schimmelpenninck Huys. Een prachtige trouwlocatie in hartje Groningen. Naast dat het Schimmelpenninck Huys een prachtige trouwlocatie is, is het ook mogelijk om te blijven overnachten. In het pand bevinden zich prachtige (bruids)suites met super-de-luxe badkamers. 

De trouwlocatie is ruim van te voren vastgesteld

Wij zijn een team van professionele DJ die regelmatig optreden op onder andere Kerstfeesten. Wij draaien wekelijks en weten precies wat het publiek wilt horen. Onze Professionele DJ’s staan garant voor een knallend Kerstfeest.

Wij informeren je graag verder naar onze flexibele mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op.

BOEK EEN TROUWFEEST DJ

EN BELEEF EEN ONVERGETELIJKE AVOND